Sari la conținut
Prima pagină » Viitorul telefoanelor pliabile – de bine, de rau

Viitorul telefoanelor pliabile – de bine, de rau

Telefoanele pliabile exista de foarte mult timp, dar aici ne referim la cele cu taste si clapeta asa cum le spuneam. A fost un trend care mi-a placut foarte mult si chiar am fost posesor de cateva modele pliabile si de cand au aparut noile smartphone-uri cu touchscreen le-am cam dus dorul.

Probabil asa s-a intamplat si cu alti utilizatori si acum avem din nou moda telefoanelor pliabile, dar de aceasta data ne referim la telefoanele cu touchsceeen. In continuare vorbim, pe scurt, despre avantajele si dezavantajele pe care le vad eu la aceste telefoane.

Avantajele telefoanelor pliabile

  • Poți crea telefoane cu ecran foarte mare;
  • Scot tabletele din ecuatie si devin ele tablete;
  • Potiface telefoane foarte mici care sa ajunga la dimensiuni normale dupa ce le desfaci;
  • Producătorii pot aduceimbunatatiri importante pe partea de design;

Probleme cu telefoanele pliabile

  • Nu sunt la fel de rezistente ca celelalte telefoane;
  • Experienta nu este 100% neintrerupta eoarece se vede locul unde se pliaza;
  • Este greu sa le fie imbunatatita capacitatea bateriei, o solutie ar fi sa vina cu doua baterii.

Cam acestea ar fi principalele avantaje si dezavantaje pe care le vad eu acum in ceea ce priveste telefoanele pliabile. Cu toate astea, consider ca este o piata care poate sa evolueze foarte mult si sa ofere utilizatorilor o noua experienta in ceea ce priveste folosirea unui telefon mobil. Pana la urma suntem doar la inceput si termenul de telefon pliabil a devenit popular în anul 2019. Ba chiar atunci când am scris articolul despre cel mai bun telefon din 2019 nici nu aveam in vedere includerea vreunui telefon pliabil acolo.

Acum situatia s-a schimbat si daca ma intrebari care sunt planurile mele pe 2020 va pot raspunde ca planuiesc sa includ in lista de final de an cel putin unul sau douatelefoane pliabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *