Sari la conținut
Prima pagină » Site-uri care permit crearea aplicatiilor Android fara sa ai cunostinte de programare

Site-uri care permit crearea aplicatiilor Android fara sa ai cunostinte de programare

Fara programare nu poti face aplicatii complexe cum sunt WhatsApp sau Facebook spre exemplu, dar majoritatea site-urilor care permit crearea acestor aplicatii Android fara cunostinte de programare sunt niste agregatoare de feed-uri RSS si te vor ajuta sa transformi blogul intr-o aplicatie, dar nimic spectaculos.

Cu toate astea, putem spune ca aceste site-uri sunt un inceput bun pentru cei care vor sa invete despre aplicatiile Android si cine stie, poate ca niste teste cu ele se vor transforma in ceva mai serios si vei crea aplicatii mai complexe in viitor.

crearea aplicatiilor Android

Appery.io

Ce mi-a placut la acest site este faptul ca poti crea aplicatii pentru Android, iOS si Windows Phone folosind Apache Cordova. Platforma include si un editor vizual folosind elemente drag and drop pentru a crea interfata aplicatiei si poti conecta chiar si API-uri la ea. Asadar, site-ul este un exemplu de creator de aplicatii Android de nivel premium si veti ptuea face mult mai multe cu el decat niste simple feed-uri RSS.

Planurile incep de la gratuit si ajung pana la 180$ pentru varianta Premium.

Mobile Roadie

Cu acest site puteti trimite continut direct catre aplicatia creata, dar si sa programati in diferite limbaje precum XML, JSON, PHP, CSV si HTML.

Preturile incep de la 125 de dolari pe luna si pot ajunge si la 667 pentru varianta Premium.

Good Barber

Cea de-a treia aplicatie de pe lista este un builder care ofera o suita de aplicatii pentru angajati, clienti, evenimente sau brosuri oferind diferite variante de abordare.

Aceasta platforma are noua teme personalizate care pot fi customizate cu 350 de iconuri si aveti acces la 600 de fonturi Google. Planurile de pret pentru acest site incep dela 16 dolari lunar si ajung pana la 32 unde primiti Full Plan. Asadar, ca raport calitate pret mie mi s-a parut cel mai bun site de creare aplicatii android.

Good Barber poate fi accesat aici.

In concluzie, sa construiesti aplicatii Android nu este asa de greu, dar ai nevoie de skill-uri de programare pentru a face din acestea ceva unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *