Sari la conținut
Prima pagină » Samsung lanseaza seria A 2020

Samsung lanseaza seria A 2020

Cu A de la Awesome, Samsung a lansat noua serie a telefoanelor din gama A. Acestea se ridica la nivelul asteptarilor si le depasesc printr-un model care beneficiaza si de 5G. Acesta este Samsung Galaxy A51 5G.

Seria Galaxy a fost gandita in special pentru generatia tanara, pentru cei care traiesc o viata conectata, consuma mult continut multimedia, petrec mult timp in social media si impartasesc in timp real experientele lor. Smartphone-urile din seria Galaxy A sunt echipate cu cel mai bun display, un sistem de camere inovator si o baterie care permite utilizarea pe parcursul intregii zile.

„Prin seria A, ne-am propus sa oferim tehnologiile noastre unui public divers, la preturi cat mai accesibile, fara a face compromisuri in ceea ce priveste performantele dispozitivelor. Smartphone-urile din seria Galaxy A au specificatii si design diferit, astfel incat ele raspund tuturor nevoilor consumatorilor – de la camera puternica ce poate capta fotografii uimitoare, pana la o experienta de vizionare de top pe un display foarte bun. Vrem sa ne asiguram ca orice utilizator va gasi telefonul potrivit”, a afirmat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung Romania & Bulgaria.

Samsung lanseaza seria A 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *