Sari la conținut
Prima pagină » Mituri despre bateria telefonului

Mituri despre bateria telefonului

Am vorbit in trecut despre mituri adevarate si mituri false despre telefoanele mobile. Astazi este timpul sa ne indreptam atentia spre mituri despre bateria telefonului. Unele dintre acestea au ajuns chiar virale pe internet si este pacat sa lasam oamenii sa creada lucruri neadevarate.

Daca incarci telefonul peste noapte va afecta bateria – fals

O data ce bateria ajunge la 100% procesul de incarcare se va opri si va fi reluat doar cand bateria va scadea asa ca nu va intra curent toata noaptea in baterie si aceasta nu se va supraincalzi.

Daca pui telefonul sau bateria in congelator o vei reseta cumva – fals

Ca sa folosesc expresia in engleza, thats dumb! sa expui telefonul la temperaturi extreme, cald sau frig, este de nerecomandat si vei grabi procesul de degradare

Lasa bateria sa se descarce pana la 0% – fals

Ba din contra, nu e recomandat sa lasi telefonul sa se descarce de tot prea des. Recomandat este ca telefonul sa fie tot timpul intre 20 si 80%.

Ce trebuie sa faci ca bateria telefonului sa tina mai mult

Te-ai saturat sa stai legat de priza sau de bateria externa si vrei ca bateria telefonului sa tina mai mult? In articolul de mai jos ofer cateva solutii.

Atunci cand cumperi un telefon nou unul dintre cele mai importante aspecte este bateria, asta pe langa camera foto care trebuie sa scoata imagini cat mai instagramabile. Dar degeaba ai cea mai buna camera foto daca nu ai baterie ca sa o poti folosi.

Cel mai neplacut lucru este sa stai cu telefonul toata ziua langa priza sau sa ai nevoie de o baterie externa chiar si pentru o zi normala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *