Sari la conținut
Prima pagină » Mituri adevarate despre telefoanele mobile

Mituri adevarate despre telefoanele mobile

Asa cum spuneam intr-un articol anterior, revin cu o serie de mituri adevarate despre telefoanele mobile care chiar te pot ajuta in unele situatii. Asadar, fara alte introduceri intram direct in articol si vorbim despre aceste mituri.

Telefonul tau este mai murdar decat capacul de la WC

Am auzit de foarte multe ori acest lucru si probabil este un mit pe care toata lumea in considera fals. Ei bine, nu, nu este fals. Un telefon poate avea pe el chiar si de 10 ori mai multe bacterii decat un capac de toaleta. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca interactionam cu un telefon mobil pe toata durata zilei si adesea o facem dupa ce ne tinem de bara din tramvai, metrou, ratb, etc.

Telefonul poate fi urmarit chiar si daca nu are cartela sim

Este adevarat, telefoanele au in ele module GPS care pot fi urmarite fara a fi nevoie de o cartela sim. Ba chiar posibilitatea de a fi urmarit nu dispare nici daca telefonul este inchis. Singura varianta prin care te poti asigura ca telefonul nu poate fi localizat este sa ii scoti acestuia bateria sau sa il infasori in folii de staniol.

Nu folosi cabluri altele decat cele originale pentru incarcare

Aici nu vorbim despre un mit adevarat sau fals, ci mai degraba despre ce ofera un cablu original. Mitul spune ca daca folosesti un cablu cumparat din piata iti poti strica telefonul, dar adevarul este ca sansele sa se intample asta sunt foarte mici. Cu toate astea, nu ar trebui sa incarci telefonul cu alte cabluri deoarece s-ar putea ca acestea sa nu permita fast charging si vei sta 10 ore sa incarci un telefon care in conditii normale s-ar fi incarcat in maximum 2 ore.

Sper ca am mai pus putina lumina pe o parte dintre miturile frecvent intalnite printre posesorii de telefoane mobile si ca dupa e ai citit acest articol esti mai informat. Nu uita, am scris si un articol cu titlul mituri false despre telefonul mobil pe care s-ar putea sa vrei sa-l citesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *