Sari la conținut
Prima pagină » M-am jucat o lună cu iPhone 8 Plus

M-am jucat o lună cu iPhone 8 Plus

Acum o luna am reusit sa sparg ecranul unui Galaxy S8+ si cei de la Orange mi-au sarit in ajutor pana rezolv problema si mi-au dat un iPhone 8 Plus in teste.

Tinand cont de faptul ca pana acum am folosit Samsung, deci sistem Android, in review-ul acesta voi face multe comparatii intre S8+ si 8 plus, dar si intre Android si iOS.

Trebuie sa recunosc ca la inceput a fost un mic razboi intre mine si softul lui de operare pentru ca mi se parea de pe alta planeta. Partea buna e ca m-am adaptat destul de usor in primele zile. Cu toate astea au ramas lucruri care mi-au lipsit si voi vorbi despre ele in a doua parte a articolului.

Acum sa vorbim despre lucrurile bune: 

Camera foto are rezultate foarte bune si n-am vazut vreo diferenta notabila fata de S8+ul de la Samsung. In ceea ce priveste filmarea, trebuie sa recunosc ca iPhone-ul nu m-a impresionat deloc si daca ar fi sa aleg, acesta nu este telefonul pe care l-asi folosi pentru clipuri video.

Are difuzor stereo si, alaturi de ecranul care este destul de mare, poti face binging linistit doar cu telefonul sau sa te uiti la documentare/tutoriale pe YouTube.

Telefonul rezista la apa si imi place design-ul lui. L-am folosit, desigur, cu o husa ca sa nu risc atat de mult sa se sparga daca il scap pe jos, dar spre bucuria mea n-am reusit performanta asta.

Lucrurile mai putin bune sunt:

Mi-au lipsit chat head-urile de la messenger si mi s-a parut putin ciudat ca nu pot vorbi acolo si sa urmaresc clipuri pe YouTube in acelasi timp si mi-ar fi placut sa tin apasat lung pe WI-fi ca sa intru in setari de unde sa selectez alta retea.

Scanerul de amprenta nu functioneaza prea bine daca ai degetul ud sau umed si asta s-ar putea sa fie destul de enervant mai ales iarna cand ninge, dar poti debloca telefonul foarte usor folosind codul in situatiile de genul, deci nu consider asta ca un minus sau ceva deranjant. Sau poti alege sa nu folosesti telefonul pe strada si sa fii atent la drum.

N-are jack pentru casti 🙁

Daca ar fi sa comparam preturile, acestea sunt foarte apropiate, iar daca vrei sa alegi intre S8+ si iPhone 8 plus cred ca elementul de diferentiere ramane afinitatea ta pentru un brand sau disponibilitatea de a schimba e la iOS la Android sau invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *