Sari la conținut
Prima pagină » Jocuri Android pe care să le încerci

Jocuri Android pe care să le încerci

Google Play a publicat lista cu cele mai jucate jocuri android din anul 2018, dar multe dintre acestea primesc update-uri constante și vor fi la fel de actuale și în 2019.

PUBG Mobile a ocupat primul loc în clasamentul descărcărilor și trebuie să recunosc, acest lucru nu m-a surprins deloc pentru că este un joc care a prins atât de bine încât, la scurt timp după lansarea sa pe PC streamingul PUBG a devenit un adevărat business. Astfel, înțelegeți de ce și pe mobile a fost atât de căutat, asta chiar dacă nu ai aceleași efecte sau experiență ca pe PC.

Jocuri Android

În continuarea articolului vom vorbi de celelalte 9 jocuri din listă, însă nu vom face un top cu ele vor fi incluse în listă în mod aleatoriu. 

Asphalt 9 – cu toate că n-are legătură, dar dacă v-ați jucat vreodată Need For Speed pe calculator, jocul acesta vă va face fericiți.

Candy Crush Saga – trebuie să recunosc, nici faptul că încă avem Candy Crush în acestă listă nu mă uimește. Jocul este unul foarte addictive și poți rămâne blocat la un nivel o perioadă destul de mare de timp, dar cumva algoritmii fac în așa fel încât dacă iei o pauză mai mare de la joc să termini mai repede câteva nivele ca să-ți crească iar apetitul de joacă.

The Sims Mobile – dacă sunteți născuți în perioada `80-2000 cu siguranță ați auzit de acest joc în care poți crea niște personaje virtuale și să le controlezi viața.

Reigns: Game of Trones – n-am încercat acest joc până acum dar cu siguranță va intra în lista mea de jocuri instalate destul de curând, mai ales că sunt fan al serialului.

Life is Stange – este un joc de tipul poveste în care tu controlezi felul în care decurge acțiunea prin alegerile pe care le faci.

Dragon Ball Legends – foarte bine creat cu personajele originale din Dragon Ball. Am apreciat mult autenticitatea caracterelor și simplitatea cu care îl poți juca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *