Sari la conținut
Prima pagină » Huawei P30 Pro – Păreri după unboxing

Huawei P30 Pro – Păreri după unboxing

Încă de la prima vedere am observat că designul telefonului este unu premium care pare să-i justifice prețul, dar cu toții știm că atunci când vine vorba de preț nu la design trebuie să ne oprim.

Ca specificații tehnice, Huawei P30 Pro se ridică la așteptări și concurează cu telefoanele de top lansate de concurență în 2019.

Procesorul Octa-Core de 2,6 GHz, camerele foto cu lentile Leica ajung până la 40MP, un display Qled impresionant fac din Huawei P30 Pro telefonul pe care s-ar putea să-l dorești anul acesta. Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 4.000 mAh

Rulează cu ușurință o gamă variată de jocuri printre care se numără și PUBG și Fortnite, iar camerele foto aduc cu ele o tehnologie avansată atunci când vorbim de partea de hardware, dar și de software.

Senzorul de amprentă din ecran este unul foarte rapid și funcționează din diverse poziții. Astfel nu trebuie să îți faci griji că poți debloca telefonul doar în anumite situații. Bineînțeles, dacă ecranul este ud acesta nu va funcționa cu precizie și s-ar putea să trebuiască să folosești o altă medotă de deblocare.

Bateria de 4.000 mAa este foarte rezistentă și, în condiții de utilizare intensă pe tot parcursul zilei, tot ajung seara acasă cu undeva între 10-15%.

În schimb, nu îmi place deloc faptul că nu are dual sim și renunță la mufa de căști de tip jack. Aceste două lucruri, pentru mine, duc la a avea două telefoane pentru că am nevoie de dual sim și prefer să folosesc colecția de căști cu mufă de tip jack, mai ales pe cele AKG.

În concluzie, pot spune că Huawei P30 Pro este unul dintre telefoanele care vor domina piața în materie de smartphone în anul 2019 și decizia finală va fi cea a consumatorului în funcție de afinitatea față de branduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *