Sari la conținut
Prima pagină » Gadget-uri pe care să le iei cu tine în următoarea excursie

Gadget-uri pe care să le iei cu tine în următoarea excursie

Pe lângă haine, periuța de dinți și alte obiecte de îngrijire personală, o vacanță poate fi stricată și dacă nu iei cu tine gadget-urile necesare, asta mai ales dacă te bazezi pe telefonul mobil să ajungi la destinație și vrei să postezi multe fotografii din locurile în care ajungi. Mai jos găsești lista cu obiecte de tip gadget care nu ar trebui să lipsească din excursiile tale.

Bateria externă

Unul dintre cele mai importante obiecte pe care trebuie să le ai cu tine, mai ales dacă nu mergi cu mașina este bateria externă cu un cablu în plus de rezervă. Dacă și tu ești ca mine și te bazezi pe Maps ca să ajungi la destinație cu siguranță o baterie externă va face diferența între a fi pus în situația de a întreba oameni cum ajungi la X destinație din 100 în 100 m și a ajunge mult mai ușor unde îți doreai.

Cu toate astea, mulți plecăm în excursii cu mașina personală sau cu cea închiriată, astfel, ai nevoie și de niște gadget-uri specifice cum ar fi:

Suport pentru telefon

Dacă folosești Waze pentru a ajunge la destinație ai nevoie de un suport bun de telefon din care acesta să nu cadă și să fie fixat pentru a vedea întotdeauna drumul pe care trebuie să mergi.

Mini frigider electric

Da, există și așa ceva. Sunt diferite sisteme de răcire care pot funcționa prin curentul primit de la mașină sau chiar de la bateria externă. Astfel poți lua cu tine sandwich-uri fără a fi nevoit să depinzi de magazinele pe care le întâlnești în drum și poți răci și o bere pentru când ajungi seara în camping.

Încărcător USB

Dacă mai sus am zis de bateria externă, ai nevoie și de un încărcător USB pentru mașină pentru a te asigura că GPS-ul nu descarcă bateria și că vei ajunge la destinație chiar cu 100% telefonul încărcat.

Cameră auto

Străzile noastre sunt unele dintre cele mai nesigure din cauza șoferilor inconștienți. Astfel, ai nevoie de o cameră auto bună care să înregistreze tot ce se întâmplă pe traseu și, la nevoie, să te ajute să demonstrezi că ce s-a întâmplat nu a fost din vina ta. Cu toate astea, fii atent la trafic și speră să nu ai nevoie vreodată de o astfel de dovadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *