Sari la conținut
Prima pagină » Dupa cateva saptamani cu Waze

Dupa cateva saptamani cu Waze

Am folosit Waze timp de cateva saptamani fara sa iau pauza si am ajuns la concluzia ca este o aplicatie foarte buna, dar trebuie sa ai si tu habar pe unde trebuie sa ajungi deoarece nu intotdeauna rutele pe care ti le indica sunt cele mai bune.

Dupa cateva saptamani cu Waze

Spre exemplu, in Bucuresti ajungi sa fii rutat pe anumite stradute in capatul carora ai cedeaza trecerea sau STOP si, din cauza traficului cu care deja ne-am obisnuit, sa nu vrea sa te lase nimeni sa iesi. Astfel, ieseai mai bine ca timp daca mergeai pe ruta obisnuita, fara acest ocol.

Ceea ce mi-a placut foarte mult insa este acuratetea cu care a reusit sa calculeze timpul pe distante de cateva sute de KM. Spre exemplu, drumuri Bucuresti-Cluj sau Bucuresti-Curtea de Arges au fost calculate cu o eroare de doar cateva minute. O functie foarte utila pentru a estima la ce ora ajungi la destinatie daca ma intrebati pe mine.

Cu toate astea, nu strica sa plecati de acasa mai devreme deoarece nu stiti ce va rezerva drumul si Waze nu prevede anumite ambuteiaje sau accidente rutiere.

Un sfat pentru soferii care folosesc Waze – nu mai alergati dupa puncte!

Este foarte aiurea sa vezi o gramada de masini de politie pe traseu cand in realitate soferii doar au incercat sa faca acolo niste puncte in aplicatie care nu ii ajuta cu nimic.

Ce idei generale, asa cum am mai spus, fiti atenti la rutele pe care vi le indica si daca sunteti siguri ca puteti economisi timp prin alta parte nu ezitati sa alegeti alt drum decat cel indicat de aplicatie. Cu toate astea, acest trick este mai degraba util in zonele pe care le frecventati des si doar dupa ce ati incercat si varianta oferita de Waze, doar asa veti stii exact care este cea mai buna ruta de deplasare.

Per total, este o aplicatie foarte buna pe care sper sa o foloseasca din ce in ce mai multi soferi pentru ca datele oferite sa fie cat mai a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *