Sari la conținut
Prima pagină » De ce imi place Telegram mai mult decat WhatsApp

De ce imi place Telegram mai mult decat WhatsApp

Folosesc de cativa ani, atat Telegram, cat si WhatsApp si pot spune ca ambele sunt aplicatii foarte bune de mesagerie, dar Telegram are ceva care m-a convins intotdeauna sa il folosesc mai mult pentru task-uri mai profesionale.

Un prim argument ar fi faptul ca Telegram, spre deosebire de WhatsApp, nu este o aplicatie asociata cu Facebook si fiind deja prezent pe Messenger, Instagram si alte platforme detinute de Facebook mi se pare normal sa ma indepartez putin de zona asta ca sa am aplicatii cat mai diversificate si sigure in telefon.

Al doilea argument este ca Telegram are o aplicatie de desktop foarte buna care vine si cu dark theme si cu foarte multe functii interesante. Desigur, poti folosi si WhatsApp in Opera in acest moment, dar nu se compara cu ce poate oferi aplicatia de la Telegram.

In concluzie, desi ambele sunt aplicatii foarte bune, am ajuns sa folosesc WhatsApp doar pentru familie si prieteni si Telegram este un canal pe care comunic cu clientii sau partenerii in interes business.

Tu ce aplicatie alegi dintre cele doua si cam care ar fi motivele? Astept raspunsul tau in comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *