Sari la conținut
Prima pagină » Cum alegi o vitrină frigorifică?

Cum alegi o vitrină frigorifică?

Indiferent dacă intenționezi să construiești o nouă afacere cu produse alimentare sau să îți remodelezi spațiul existent, trebuie să alegi o vitrină frigorifică potrivită nevoilor tale. De exemplu, cerințele de răcire ale unei măcelării, pentru carne foarte perisabilă, vor fi diferite de cele ale unei locații de alimentație publică, ce trebuie să-și prezinte salatele și sandvișurile într-un afișaj atractiv. Iată câțiva pași pentru a te ajuta să iei decizia corectă.

Mai întâi, trebuie să decizi ce tipuri de vitrine frigorifice vei avea nevoie

Ce intenționezi să oferi la firma ta ? Dacă ești furnizor pentru o singură categorie de produse, cum ar fi măcelărie sau delicatese, este posibil să ai nevoie doar de anumite vitrine frigorifice, care se potrivesc scopurilor tale.

O cafenea, de exemplu, poate decide să ofere băuturi răcoritoare îmbuteliate pe lângă sandvișurile și salatele sale. În acest caz, este posibil să ai nevoie de două vitrine – una pentru articolele pregătite, alta pentru băuturile răcoritoare. Pe de altă parte, un supermarket poate avea nevoie de o mare varietate de vitrine frigorifice.

Alege vitrine frigorifice de la o companie cu experiență în condițiile și cerințele locale

Nu externaliza prea departe nevoile tale de refrigerare. În funcție de climat, ai nevoie de o firmă cu experiență în condițiile locale. Multe aparate disponibile la nivel național nu pot livra vitrine frigorifice extrem de diversificate.  Un specialist local va furniza vitrine frigorifice care pot rezista condițiilor specifice pentru zona în care îți desfășori activitatea.

Asigură- te că furnizorul și service-ul de vitrine frigorifice asigură servicii non-stop

Produsele tale sunt vitale în afaceri. Nu risca să le alterezi alegând o companie frigorifică care nu va veni când ai neapărată nevoie de suport sau piese de schimb.  Nu numai că ai nevoie de asistență continuă și servicii de mentenanță, dar vei avea nevoie și de o firmă de reparații care să te ajute în caz de avarie – 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Nu ezita să ceri detalii despre procesul de servisare, cât de rapid vor funcționa din nou aceste vitrine frigorifice, pentru a nu risca stricarea alimentelor, mai cu seamă pe timpul sezonului călduros.

Cum se alege vitrina frigorifică potrivită

După ce ai planificat ce anume ai nevoie în noul tău. spațiu, specialiștii care comercializează vitrine frigorifice vor elabora un set de planuri. Vor fi examinate spațiile,  planurile de podea, încărcarea produsului și necesitățile vitrinei potențiale. O analiză atentă a necesităților de stocare la frig te va ajuta să alegi cele mai potrivite vitrine frigorifice. Și nu uita că multe branduri oferă cu titlu gratuit vitrine frigorifice sub marca proprie, pentru prezentare și vânzare de produse, ceea ce va impulsiona vânzările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *