Sari la conținut
Prima pagină » Cele mai populare parole din lume

Cele mai populare parole din lume

Site-ul Statista.com a publicat o lista cu cele mai folosite parole din lume. Aceste parole populare nu doar ca sunt nesigure si usor de decriptat, ele fac parte si din strategia unora de a fura conturi de pe diferite platforme.

Asadar, daca ai vreuna dintre parolele de mai jos sau echivalentul ei in romana, recomandarea noastra este sa o schimbi cat mai repede pentru ca nu stii cand contul tau poate cadea prada cuiva care vrea sa profite de acest lucru.

De asemenea, o masura suplimentara pe care ar trebui sa o iei pentru a-ti securiza contul este sa activezi autentificarea in doi pasi folosind numarul tau de telefon. Astfel te poti asigura ca nimeni nu poate intra pe conturile tale fara aprobarea ta, dar poti vedea si atunci cand cineva incearca sa faca asta si daca iti nimereste parola.

parole populare

Aici, la Gadgetel, luam securitatea cititorilor nostri foarte in serios asa ca incercam sa oferim cat mai multe ghiduri si sfaturi pentru a te ajuta sa fii cat mai in siguranta pe internet.

Fiind vorba de sisteme informatice, securitatea nu poate fi niciodata impenetrabila. Asadar, recomandarea noastra este sa tii datele importante offline si sa ai tot timpul o copie de rezerva a acestora.

Stay safe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *