Sari la conținut
Prima pagină » Cele mai bune 5 aplicatii gratuite de editare foto pentru Android

Cele mai bune 5 aplicatii gratuite de editare foto pentru Android

Atunci cand vorbim de editare foto trebuie sa luam in calcul mai multi factori precum locul unde vrem sa editam si rapiditatea cu care vrem sa facem asta. Ei bine, daca nu vrei sa editezi fotografiile pe PC si ai nevoie de aplicatii gratuite de editare foto pentru Android, ai nimerit articolul potrivit.

Snapseed

Intr-un top personal, Snapseed este aplicatia pe care o folosesc cel mai mult si in majoritatea timpului nici nu trec fotografiile prin alte aplicatii sau filtre.

PICNIC

Picnic estea acea aplicatie care te ajuta, pe langa functiile de editare basic, sa schimbi cerul din imagini. Asadar, daca ai facut o fotografie de care esti mandru, dar cerul nu a iesit cum trebuie, PICNIC este solutia.

VSCO

VSCO este o aplicatie care se bazeaza in mare proportie pe filtre si astfel poti crea filtre personalizate sau sa cumperi o serie de filtre de pe internet pentru a edita fotografiile printr-un simplu click sau, in cazul filtrelor facute de tine, sa dai o nota personala fotografiei.

Lightroom Mobile

Versiunea de Lightroom pentru mobil este interesanta, dar ca sa o folosesti la capacitate maxima trebuie sa o platesti asa ca nu se incadreaza chiar la aplicatii gratuite. Cu toate astea, merita sa o instalezi si sa vezi daca o parte dintre functiile gratuite te satisfac.

Instagram

Instagram a evoluat in ultimul timp si in multe cazuri se comporta la fel de bine ca o aplicatie de editat poze si in functie de modificarile pe care vrei sa le adaugi pozei aceasta s-ar putea sa fie de ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *