Sari la conținut
Prima pagină » Cel mai bun telefon in 2019

Cel mai bun telefon in 2019

Atunci cand vine vorba de a alege cel mai bun telefon din 2019 va fi vorba cam de aceeasi producatori care se bat pentru acest loc in fiecare an. Telefoanele care mi-au atras atentia in 2019 sunt Samsung Galaxy S10+, Huawei P30 Pro, Pixel 3 Lite si Nokia 9.

Trebuie sa recunosc faptul ca seria telefoanelor Samsung Galaxy este preferata mea si am bifat multe modele de la S3 pana acum, dar ceea ce mi se potriveste mie s-ar putea sa nu vi se potriveasca si voua si tocmai din acest motiv nu avem doar un singur producator de telefoane in lume.

Nokia 9 vine cu cinci camere pe partea din spate si bate cateva recorduri la capitolul acesta, dar trebuie sa asteptam sa vedem si daca sunt folositoare la ceva si ce functie va primi fiecare dintre ele.

De exemplu, in cazul Samsung Galaxy S10+ este vorba de trei camere pe spate care te vor ajuta sa faci fotografii cat mai bune prin faptul ca se completeaza una pe alta si fiecare are propria functie speciala. Prima este ultra wide care are un unghi de cuprindere mult mai mare decat camera principala, iar cea de-a doua camera suplimentara vine cu o lentila de zoom care mareste imaginea, in mod optic, de doua ori.

Pixel 3 Lite vine cu promisiunea ca va avea cea mai buna camera principala de pe piata si cam cu declaratia aceasta doreste sa plece la razboiul vanzarilor cu Samsung si Huawei.

Despre Huawei P30 Pro nu stim prea multe in momentul de fata, dar va cantari mult scandalul in care a fost implicata firma in ultimul timp, dar si succesul pe care l-a avut Huawei P20 Pro in 2018. Acum ramane de vazut cine va castiga.

Acestea sunt, in opinia mea, telefoanele care vor ocupa primele locuri in vanzari in anul 2019. Cred ca ati observat deja ca nu am inclus in aceasta lista nici un telefon pliabil desi au fost deja lansate doua modele, unul de catre Samsung si celalalt de Huawei. Motivul pentru care nu le-am introdus si pe acestea in lista este acela ca, in opinia mea, tehnologia cu telefoane pliabile este abia la inceput si utilizatorii care se uita la buzunar inainte de a cumpara ceva vor prefera sa astepte modelele mai finisate si mai accesibile ca pret inainte de a face o achizitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *