Sari la conținut
Prima pagină » Cel mai bun restaurant din Venus

Cel mai bun restaurant din Venus

Cand oamenii aleg o destinatie anume pentru concediu au in vedere restaurantele din zona, fiindca doresc sa le ofere celor dragi hrana proaspata, gustoasa si suficienta.

Sala restaurantului trebuie sa fie bine amenajata si perfect curata, bucatarul priceput, iar personalul disponibil sa indeplineasca poftele celor care au venit sa ia masa la un restaurant in Venus.

Este bine ca alegerea restaurantului sa se faca tinandu-se cont de urmatoarele aspecte:

  1. Sali spatioase cu multe locuri. In restaurantele mici se obtine greu o masa, iar copiii nu se linistesc usor cand le este foame, pana nu primesc mancare buna si suficienta. In Venus exista un restaurant de lux cu 250 de locuri in salon si 150 de locuri pe terasa, iar aceste spatii permit distantarea dintre mese.
  2. Meniul sa fie variat, fiindca sunt persoane carora nu le plac pestele sau legumele si mai nou, numarul vegetarienilor a crescut considerabil.
  3. Restaurantul respectiv sa fie mediatizat pozitiv, adica sa nu faca parte din categoria celor sanctionate pentru dezordine sau pentru servirea unor preparate vechi sau alterate.

Hotel all inclusive in Venus reprezinta alegerea ideala si in acest mod, familia are toate mesele asigurate la hotel, fara sa fie necesare deplasarea in statiune si timpul pierdut pentru obtinerea unei mese libere.

Avand restaurantul in hotel si hotelul de patru stele cu dotari superioare, dupa pranz sau dupa cina, oaspetii se pot odihni in camerele confortabile 15-20 de minute, iar dupa odihna, sa mearga sa faca sport pentru consumarea caloriilor.

Turistii cazati aici pot alege practicarea unor sporturi in aer liber sau in spatiile inchise.

De pe plaja privata, oamenii pot inota in mare, cand apa este linistita.

Pe nisipul fierbinte se poate alerga ca aerul marin sa intre in plamani si ochii sa se bucure de imaginea de basm a marii.

Furtuna poate obliga lumea sa intre in hotel, dar nu sa stea in pat in camera, fiindca: sauna, sala de fitness, cabinetele de masaj sunt prea tentante.

Mesele pot fi servite conform urmatorului orar:

  1. Intre 7,30-10 se serveste micul dejun. Acest orar este favorabil si celor care sunt matinali, dar si celor care dorm mai mult cand sunt in concedii.
  2. Turistii pot lua masa de pranz, incepand cu ora 12 si pana la 14, 30.
  3. Cina este sevita intre 19-21, 30.

O alta veste buna este aceea ca la nicio masa a zilei, meniul nu este fix, ci sistemul de servire este cel de bufet suedez.

Aceasta strategie reuseste sa satisfaca toate persoanele care aleg acest restaurant ca furnizor de hrana.

Multe persoane prefera la micul dejun alimente sarate, altele alimente dulci, fructe sau cereale cu lapte. Bufetul suedez inseamna hrana din belsug pentru toate gusturile.

La mesele principale sunt incluse sucuri acidulate si neacidulate, dar si vin de calitate, ceai sau cafea si bauturi fine.

Greu se poate gasi un restaurant care sa aiba o oferta la fel de bogata ca a restaurantului de patru stele din Venus.

Oaspetele acestui hotel nu mai da banii pe nimic, ci se bucura de alegerea facuta.

Hotel Favorit

Adresă: Str. Iuliu Maniu nr. 7, Venus, Constanța, 905504

Receptie: 0241 731 356

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *