Sari la conținut
Prima pagină » Parerea mea despre telefoanele Apple

Parerea mea despre telefoanele Apple

De-a lungul timpului am testat multe telefoane mobile printre care si Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, etc. Desi toate telefoanele au ceva in comun (sistemul de operare), Apple este diferit de toate prin intermediul iOS, lucru care poate sa fie si pozitiv, dar si negativ.

In primul rand, multe aplicatii Android imi lipsesc atunci cand trebuie sa folosesc un telefon cu iOS. Iar ca sa fiu sincer, ultimul telefon cu iOS folosit ca telefon principal a fost un 4S cu care incepusem sa am atatea probleme incat trebuia sa umblu cu bateria externa dupa mine si daca mergeam la magazin.

Sa zicem ca problema asta cu bateriile este prezenta mai la toate brandurile si ca Apple oricum a reusit sa construiasca telefone care sa concureze cu durata de utilizare pe care o obtii folosind alte branduri.

In al doilea rand, Android imi ofera mai multe posibilitati in privinta lucrurilor pe care pot sa le fac cu telefonul. Atunci cand cumpar un gadget prefer sa stiu ca am control total asupra a ceea ce pot face cu el, fapt ce nu se intampla atunci cand folosesc iOS.

Ca o concluzie, Apple are un sistem de operare foarte stabil si care nu da erori mai deloc, dar Android raspunde mult mai bine nevoilor mele si nu cred ca ma va convinge ceva sa trec de la Android la iOS. +

Apropo, daca tot ai citit articolul acesta, cu siguranta vei fi interesat de acest ghid de achizitionare a unui telefon mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *