Sari la conținut
Prima pagină » Ce este WordPress?

Ce este WordPress?

WordPress este un instrument online de creare a site-urilor open source, scris in PHP. Mai exact, este cel mai simplu si mai puternic sistem de gestionare a continutului (sau CMS) de bloguri si site-uri web care exista in prezent.

Manualul pentru incepatori ofera o introducere in WordPress, uimitoarea platforma de site-uri open-source. Veti afla avantajele utilizarii WordPress, precum si instructiuni pas cu pas pentru a va familiariza cu tabloul de bord WordPress. Veti afla, de asemenea, despre temele si pluginurile WordPress, cum sa creati prima postare sau pagina si sa optimizati site-ul dvs. pentru motoarele de cautare, in cele ce urmeaza. Aasadar, ramaneti alaturi de noi.

WordPress este o platforma excelenta de site-uri pentru o varietate de site-uri web. De la blogging la comert electronic la site-uri web de afaceri si de portofoliu, WordPress este un CMS versatil.

Ce este WordPress

Iata doar cateva exemple de tipuri de site-uri web pe care le puteti crea cu WordPress:

  • Blog
  • E-commerce
  • Afaceri
  • Stiri
  • Fotografie
  • Muzica

Cum sa incep sa folosesc WordPress?

Acum va intrebati probabil „cum sa o iau?”

In primul rand WordPress este gratuit. Da, asa este – este 100% gratuit. WordPress poate fi descarcat pentru instalatii self-gazdate de pe WordPress.org sau poate fi folosit si ca serviciu gazduit prin WordPress.com. Deci ce mai astepti? Accesati WordPress astazi pentru a incepe sa creati site-ul dvs. minunat.

Personalizarea WordPress

Posibilitatile sunt nesfarsite cand vine vorba de personalizarea unui site web WordPress. Temele si pluginurile WordPress pot adauga noi optiuni de design si functionalitate adaugata. Consultati WordPress.org pentru teme si pluginuri gratuite.

Inainte de a continua, este important sa va asigurati ca sunteto pe aceeasi pagina. Exista diferente intre WordPress.com si WordPress.org. Prima este un constructor de site-uri unde puteti crea si gazdui un site gratuit. Este simplu de utilizat, dar limitat si in ceea ce poate face. WordPress.org este o platforma mai puternica.

  • Multe instrumente gratuite si cu costuri reduse sunt create pentru a fi utilizate cu WordPress (mai multe in acest moment).
  • WordPress este conceput de comunitatea  sa pentru a fi usor de utilizat si pentru a avea functiile cele mai necesare de catre creatorii de site-uri web.
  • Aveti multa libertate in modul in care alegeti sa utilizati si sa interactionati cu software-ul si il puteti modifica in orice mod doriti prin codare si alte instrumente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *