Sari la conținut
Prima pagină » Ce alegi: achiziționarea sau recondiționarea casetei de direcție?

Ce alegi: achiziționarea sau recondiționarea casetei de direcție?

Una dintre cele mai importante componente ale autoturismului este, cu siguranță, caseta de direcție. În același timp, este și una dintre cele mai solicitate și, ținând cont de felul în care se prezintă majoritatea drumurilor din țara noastră, se deteriorează foarte rapid. Pentru că nu poți vorbi despre un autoturism care să funcționeze fără casetă de direcție, nu ai la dispoziție decât două variante: achiziționarea unei componente noi sau reconditionarea casetei de directie. Dar care variantă este cea mai avantajoasă pentru tine?

achiziționarea sau recondiționarea casetei de direcție

Merita sau nu achiziționarea unei noi casete de direcție?

Majoritatea conducătorilor auto sunt de părere că achiziționarea unei casete de direcție noi nu este o variantă prea avantajoasă, deoarece este o componentă destul de scumpă. Aceasta nu ar fi o problemă prea mare, dar dacă ne gândim cât de repede se deteriorează, chiar nu se merită această investiție, iar recondiționarea casetei de direcție este de preferat. De altfel, cei mai mulți conducători auto o preferă.

Recondiționarea casetei de direcție

Este o procedură care tinde să devină o rutină în majoritatea servicelor auto, pentru că este cerută de mulți șoferi. Avantajele sunt numeroase, iar cel mai important este cel despre care tocmai ce ți-am vorbit mai sus. Dar, mai bine să detaliem puțin.

Piese bune, bani puțini

Recondiționarea casetei de direcție reprezintă chiar cea mai avantajoasă variantă pentru tine, și prin care poți avea o componentă nouă. Să fim serioși, câteva mii de lei te-ar costa achiziționarea uneia noi, o sumă care chiar nu se merită să fie cheltuită, când reușești să obții același lucru cu bani mai puțini. Sunt enorm de puțini conducătorii auto care preferă achiziționarea unei componente noi, așa că nici măcar nu îi vom lua în calcul. În schimb, dacă alegi varianta recondiționării, reușești ca la un preț foarte avantajos, toate angrenajele care intră în alcătuirea casetei de direcție să fie înlocuite cu unele de bună calitate și chiar noi. Ce poate fi mai bun de atât?

Garanție pentru lucrare

Alegi să îți recondiționezi caseta de direcție la un service auto? Perfect! Nu uita însă să întrebi și de garanția pe care o primești cu această ocazie.

Timp scurt de execuție

Chiar dacă nu ai prea mult timp la dispoziție până la următoarea cursă pe care o ai programată cu mașina personală, nu este nevoie să aștepți prea mult până se face recondiționarea casetei de direcție. Este o treabă de câteva ore pentru un bun profesionist în domeniu, așa că poți lăsa autoturismul în service și să mergi prin oraș să îți rezolvi din treburi, iar la final, să mergi la service și să pleci cu mașina acasă.

Componente originale

Prin recondiționarea casetei de direcție la un service auto profesionist, ai posibilitatea să fie folosite componente originale, fără ca să plătești o sumă exorbitantă pentru ele.

Nu te grăbi cu alegerea service-ului auto care să îți rezolve această problemă ci analizează câteva oferte și vezi care are cel mai bun raport preț – calitate care te avantajează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *