Sari la conținut
Prima pagină » Castle Clash Android

Castle Clash Android

Am descoperit de curand un nou joc pe Android pe care vreau sa vi-l recomand si voua. Acesta se numeste Castle Clash si cu siguranta ati mai auzit de el. Ei bine, motivul pentru care l-am incercat a fost un ads vazut pe facebook si apoi n-am mai reusit sa las telefonul in mana ore bune.

Ca idee, jocul nu e foarte wow, dar este catchy. Este un joc de strategie, care, in opinia mea, este ceva mai bun decat Clash of Clans.

Am gasit si un ghid de how to play interesant pe wihiHow pe care l-am urmarit pe primul meu cont si care a avut chiar rezultatele asteptate.

Pe scurt, in joc trebuie sa incepi prin a-ti construi resurse in baza, apoi cresti cladirea principala la nivelul 4 si iti faci un depozit pentru resurse.

Dupa ce cresti si cladirile producatoare de resurse vine timpul sa te gandesti la trupe pentru aparare si atac. Sfatul meu este sa construiesti intai trupe si turnulete pentru aparare. De asemnea si gardul este foarte important, alaturi de o aranjare a cladirilor inteligenta.

Dupa ce iti aranjezi cladirile astfel incat sa nu poata fi atacate usor si dezvolti o aparare decenta este timpul ca si tu sa te gandesti la atac, mai ales pentru a incerca sa aduci resurse in satul tau pentru a crea mai multe trupe si a-ti imbunatati cladirile.

Castle Clash Android

Poti downloada Castle Clash pentru Android de aici.

Concluzia este ca te poate tine destul de ocupat acest joc, dar in opinia mea merita si cred ca o sa-l joc destul de mult timp de acum incolo, mai ales ca eram mare fan triburile si jocul acela l-am parasit din cauza faptului ca nu avea o aplicatie pentru smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *