Sari la conținut
Prima pagină » Avantajele unui ecran curbat la telefon

Avantajele unui ecran curbat la telefon

Anul 2020 reprezinta anul in care cu greu mai gasesti telefoane de top fara ecran curbat. Ba chiar, toate telefoanele care au intrat in topul celor mai bune smartphone-uri din 2020 au ecranul curbat iar explicatia pentru acest fenoment este simpla.

Utilizatorii isi doresc sa aiba experiente cat mai complete atunci cand folosesc un telefon mobil si tocmai din acest motiv producatorii incearca sa faca intreaga suprafata a telefonului utilizabila. Spre exemplu, daca in anii precedenti notch-ul era ceva normal, acum producatorii de telefoane incearca sa ascunda cat mai multe elemente sub un ecran functional.

Daca in ceea ce priveste difuzoarele au fost gasite diferite solutii, camera foto ramane elementul care trebuie imbunatatit si tot mai multi utilizatori asteapta momentul in care fata telefonului va fi pur si simplu formata dintr-une cran.

In ceea ce priveste avantajele unui astfel de ecran, cel mai mare dintre acestea este faptul ca spatiul poate fi folosit pentru o experienta mult mai placuta de vizionare a clipurilor, dar si de a gestiona aplicatii in modul split screeen.

Bineinteles, avantajele nu se opresc aici, iar utilizatorii vor gasi tot felul de moduri inovative prin care sa se foloseasca la maximul de aceste ecrane curbate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *