Sari la conținut
Prima pagină » Aveti grija ce aplicatii pentru Instagram instalati

Aveti grija ce aplicatii pentru Instagram instalati

Tinerii de pe Instagram sunt in cautarea popularitatii, dar cu toate acestea, ea vine la un pret destul de mare. In momentul de fata, Instagram este o retea foarte populara printre persoanele tinere. Acestia nu sunt insa constienti de faptul ca atunci cand folosesc aceasta retea, datele personale sunt si ele foarte expuse. Utilizatorii sunt interesati de like-uri, comentarii, dar si de vizibilitate. Cifrele sunt asadar foarte importante pentru multe persoane, tocmai de aceea apelam la aplicatii de editare foto. Problema apare insa atunci cand vrem alt fel de programe care sa ne arate date si statistici la care in mod normal nu avem acces

aplicatii pentru Instagram instalati

Se poate observa un trend, in special in randul tinerilor, acestia modificand setarile conturilor pentru a vedea si cata lume le vede postarile. Cei mai multi insa nu stiu cum sa faca aceste setari, iar datele persoanle ajung sa devina publice. Utilizatorii vor sa vada niste cifre exacte legate de numarul de utilizatori care le-au vizitat profilul. De asemenea, ei doresc si sa afle care sunt persoanele care le-au vazut anumite postari. Multi utilizatori isi transforma asadar contul personal de Instagram, intr-un cont de business. Reteaua sociala permite utilizatorului asadar sa vada informatii mai ample cu privire la impactul pe care postarile sale le are asupra profilului respectiv.

Acest lucru este insa problematic datorita faptului ca multi utilizatori nu sunt constienti de riscurile la care se expun atunci cand fac aceste setari. In cazul in care faceti aceasta schimbare de cont, de la unul personal, la unul de business, trebuie sa stiti ca unele date personale vor deveni disponibile pentru restul utilizatorilor de pe platforma. Instagram are si foarte multi utilizatori destul de tineri care nu sunt mereu constienti cu privire la datele pe care le fac publice.

In momentul de fata, pe reteaua sociala, sunt 25 de milioane de conturi business. Instagram nu are insa date exacte care sa arate si care este numarul conturilor care sunt administrate de minori. Acest lucru se intampla pentru ca utilizatorii nu trebuie sa-si mentioneze varsta atunci cand se inregistreaza. Instagram le cere utilizatorilor doar sa bifeze o casuta cum ca au peste 13 ani. Peste aceasta varsta, reteaua sociala lasa utilizatorii sa-si faca un cont. Multi minori ajung totusi sa-si expuna multe date de contact pe aceasta retea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *