Sari la conținut
Prima pagină » Aplicatii pentru biciclisti

Aplicatii pentru biciclisti

Mai jos vorbim despre cele mai bune aplicatii pentru biciclisti care se gasesc in Google Play la ora actuala si cateva dintre punctele forte pe care le recomanda sa fie incluse in acest articol.

Strava

Aplicatia Strava este una dintre cele mai populare pentru biciclisti si include foarte multe functii utile precum evidenta vitezei cu care te deplasezi, viteza medie, distanta, timpul, dar si viteza cea mai rapuda. De asemenea, ca orice alta aplicatie de sport aceasta reuseste sa calculeze consumul de calorii si, in contul tau, ai un loc in care poti vedea progresul si istoricul iesirilor tale.

Strava este disponibila aici pentru telefoanele cu Android si cel mai frumos lucru este ca nu trebuie sa dai nici un ban pentru ea. Apropo, am mentionat ca este buna si pentru inot?

Map My Ride

Aflata in competitie directa cu aplicatia mai sus mentionata, Map My Ride, se straduieste pe zice trece sa evolueze si sa ofere utilizatorilor functii cat mai interesante si cat mai utile. Sfatul meu este sa le instalati pe amandoua si apoi veti putea alege foarte usor care vi se potriveste mai mult. Parerea mea este ca diferenta va fi data de interfata pe care o are aplicatiei mai mult decat de functiile ei,

Si aceasta este gratuita aici in GooglePlay, dar exista si o versiune de premium pe care nu am testat-o inca.

Cyclemeter

Chiar daca deja consider ca cele doua variante de mai sus sunt de ajuns, am zis sa mai includ inca o aplicatie ca sa avem un top de 3. Asadar Cyclemeter primeste locul mentiune in acest articol. Aceasta aplicatie este mai mult un partener virtual de antrenament si partea interesanta este ca poti uploada datele pe Strava, asadar poate fi considerata si o aplicatie complementara.

Cam atat cu aplicatiile pentru biciclisti, daca vrei sa recomanzi si tu una, comentariile sunt deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *