Sari la conținut
Prima pagină » 7 moduri in care poti optimiza bateria telefonului

7 moduri in care poti optimiza bateria telefonului

  1. Luminozitatea ecranului – pcu cat ai brightness-ul mai mare, cu atat mai repede o sa iti iei adio de la baterie. Solutia cea mai simpla este, daca softul dispune de asta, automatic brightness-ul. Totusi, daca vrei mai mult de la bateria ta, va trebui sa scazi luminozitatea manual.
  2. Bluetooth – foarte multa lume porneste bluetooth si uita de el. Incearca numa sa iti activezi bluetooth-ul in autobuz sau metrou si vei prinde garantat 2-3 oameni care il au pornit.
  3. Task manager – Android are unul, iOS are ceva care seamana cu unul si exista destule aplicatii care isi fac treaba din punctul asta de vedere.
  4. Wallpaper NEGRU – nu se aplica la toate telefoanele, aici ma refer la cei cu iphone 2G/3G in special. Unele display-uri precum AMOLED-ul de pe Galaxy S consuma mai multa energie daca sunt nevoie sa arate culori deschise.
  5. Inchide playerul audio – dupa ce ai terminat de ascultat muzica, inchide de tot playerul audio. Daca acesta ramane in background pana la urmatoarea folosire, el consuma, si consuma, si consuma.
  6. Feedback haptic – sau pe romaneste vibratiile pe care le produce telefonul atunci cand umbli pe el. Acest feedback stoarce bateria de energie.
  7. Alte aplicatii pentru baterie – exista o sumedenie de aplicatii care promit sa optimizeze bateria, iar unele chiar fac asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *