Prima pagină » 7 moduri in care poti optimiza bateria telefonului

7 moduri in care poti optimiza bateria telefonului

  • de
  1. Luminozitatea ecranului – pcu cat ai brightness-ul mai mare, cu atat mai repede o sa iti iei adio de la baterie. Solutia cea mai simpla este, daca softul dispune de asta, automatic brightness-ul. Totusi, daca vrei mai mult de la bateria ta, va trebui sa scazi luminozitatea manual.
  2. Bluetooth – foarte multa lume porneste bluetooth si uita de el. Incearca numa sa iti activezi bluetooth-ul in autobuz sau metrou si vei prinde garantat 2-3 oameni care il au pornit.
  3. Task manager – Android are unul, iOS are ceva care seamana cu unul si exista destule aplicatii care isi fac treaba din punctul asta de vedere.
  4. Wallpaper NEGRU – nu se aplica la toate telefoanele, aici ma refer la cei cu iphone 2G/3G in special. Unele display-uri precum AMOLED-ul de pe Galaxy S consuma mai multa energie daca sunt nevoie sa arate culori deschise.
  5. Inchide playerul audio – dupa ce ai terminat de ascultat muzica, inchide de tot playerul audio. Daca acesta ramane in background pana la urmatoarea folosire, el consuma, si consuma, si consuma.
  6. Feedback haptic – sau pe romaneste vibratiile pe care le produce telefonul atunci cand umbli pe el. Acest feedback stoarce bateria de energie.
  7. Alte aplicatii pentru baterie – exista o sumedenie de aplicatii care promit sa optimizeze bateria, iar unele chiar fac asta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *