Sari la conținut
Prima pagină » 13 cele mai bune telefoane din 2020 de pana acum

13 cele mai bune telefoane din 2020 de pana acum

Mrwhosetheboss a publicat pe canalul sau de YouTube un top al celor mai bune 13 telefoane pe care le-a testat pana acum in 2020. Tinand cont ca flagship-urile au fost deja lansate cred ca acest top va ramane valabil pana la sfarsitul anului, marile branduri urmand sa lanseze in mare parte telefoane mid si entry level.

Astfel, 2020 nu arata asa rau in ceea ce priveste topul telefoanelor lansate, iar daca ma intrebati pe mine, as exclude total Huawei din cauza lipsei Google Play, a scandalurilor in care sunt implicati. Cu toate astea, si campaniil de spam pe care le vad in ultimul timp din partea lor sau a unor reprezentanti in comentariile de pe bloguri isi spun cuvantul. Din pacate nu mai reprezinta brandul care erau inainte.

Personal, consider ca Samsung Galaxy Ultra 20 5G este castigatorul acestui an deoarece, in urma testelor pe care le-am facut si eu, am ajuns la concluzia ca este in top 3 telefoane pe care le-as vrea in buzunarul meu acest an. Brandul fiind cel care a facut diferenta pentru castiga topul personal si nu a ramane undeva in top 3.

Din pacate, din topul personal, lipsesc deocamndata telefoanele pliabile si astept sa vedem ce rezerva 2021 in aceasta privinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *