Sari la conținut
Prima pagină » 10 alternative pentru Android la Google Reader

10 alternative pentru Android la Google Reader

RSS inca exista si nu are de gand sa plece nicaieri prea curand. In articolul de saptamana aceasta am pregatit 10 alternative pentru Google Reader pentru device-urile care folosesc Android. Toate alternativele prezentate mai jos sunt disponibile in Magazin Play.

Desi avem o lista de zece mai jos, trebuie sa va spun si preferinta mea personala cu privire la agregatoarele RSS pentru bloguri si site-uri.

Am ales sa urmaresc blogurile si site-urile favorite prin intermediul Feedly, un agregator foarte interesant care te lasa chiar si din varianta gratuita sa imparti site-urile pe care le urmaresti pe categorii. Astfel, poti avea o categorie cu site-uri nisate pe aplicatii Android sa zicem, iar in acelasi timp poti crea si o alta categorie generala pentru tehnologie si chiar o a treia pentru stirile de zi cu zi.

Pe langa functia de a imparti pe categorii continutul pe care eu o apreciez foarte mult, ar mai fi de adaugat ca poti gestiona tot ce ai in aplicatie prin intermediul unui cont pe browserul calculatorului sau laptopului tau.

  1. Aggregator
  2. Feedly
  3. Flipboard
  4. Flym
  5. Inoreader
  6. Microsoft News
  7. Palabre
  8. Podcast Addict
  9. Read – Simple RSS Reader
  10. Twitter

Acestea fiind zise, sper ca aceste alternative Android la Google Reader sa va ajute sa gasiti aplicatia de care aveti nevoie si, daca nu ati facut-o deja, sa adaugati si Gadgetel in lista voastra de RSS feed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *